Centre Odontològic Gemma

Salut bucodental durant l'embaràs i l'Odontopediatria: garanties per la mare i els nens i nenes

Dra. Gemma Queralt Grau

Col·legiat núm. 4406

Especialista en Estètica Dental, Odontopediatría i Ortodòncia Convencional i Invisible infantil i adulta

Membre de la Sociedad Española de Odontopediatria

Formada en Estètica per Autran Dental i Newton Fahl

Formada en Ortodòncia i Ortodòncia Invisible Invisalign®

Els nens són el més important: una bona salut bucal des de petits, a més d'estar habituats a tenir-ne cura de les dents, ens pot ajudar a tenir un bonic i saludable somriure al llarg de la nostra vida.

La mare també és important: durant l'embaràs succeeixen tot una sèrie d'esdeveniments, així com canvis hormonals que poden malmetre les dents de la mare d'una manera permanent. La supervisió per part d'un Especialista de la salut bucodental de la mare durant l'embaràs pot pal·liar i/o evitar les conseqüències.

Estem convençuts que un tracte especial, cuidant i mimant tant les seves necessitats com les seves pors dóna lloc a un ambient alegre i relaxat pel nen/nena i per tota la familia, al mateix temps que es garanteix una bona salut bucodental.

Les dents dels nens i la morfologia de la seva boca difereix i molt de la dels adults. Un Odontopediatra amb experiència sap com tenir-ne cura a més d'assessorar als pares i nens de com seguir-ho fent a casa seva.

Segons la Sociedad Española de Odontopediatría és important començar les revisions odontopediàtriques a partir del primer any de vida.